Bayi Giriş
Yeni Oda Görselleştiricimiz Yayında
28/11/2022

Parkeler, yapı malzemeleri sektörünün en önemli tasarım araçlarından biri. Parke zemin döşemeleri alanında öncü bir firma olmaya devam eden Dendro, sahip olduğu doğal ve şık döşeme ürünlerini uygulama öncesinde deneyimleme fırsatı sunuyor. Hayalinizdeki parkeyi bir tıkla yaşam alanlarınıza taşıma kolaylığı sunan Dendro Oda Görselleştiricisini yakından tanıyalım.




Program, kullanıcıların sanal gerçeklik kullanarak, Dendro lamine parkeleri gerçeğine en yakın olacak şekilde deneyimleme fırsatı sunan bir görüntüleyici kanal olarak tanımlanıyor.


Kullanımındaki kolay ara yüzü ile parke seçim sürecinin hızlı ilerlemesini sağlıyor. Kullanıcıların mekânda hissetmek istediği algıyı rahatlıkla yakalayabilecek en doğru ürünün seçiminde kolaylık sunuyor. Üstün gerçeklik algısı ile uygulama yapılmadan önce gerçeğe en yakın görünümü gözlemlemeye olanak tanıyor.


Oda görüntüleme aracı, mobil ve masaüstü için optimize edilerek tasarlanmıştır. Dendro oda görselleştirici mimar ve iç mimarların olduğu kadar son kullanıcılarında ürün seçimlerinde büyük kolaylık sağlayacak.


Oturma odası, mutfak, ofis, çalışma odası vb. gibi farklı fonksiyona, boyuta ve ışık alma oranına sahip alanlarda, istenilen atmosferi yakalamak için yapılması gereken adımlar çok pratik. Parke döşeme uygulamasının yapılmasını istediğiniz alanda, görmek istediğiniz Dendro Parke ürününü uygulamada seçtikten sonra arttırılmış sanal gerçeklik ile ön görünümü elde edebileceksiniz.



Kullanıma Dair İpuçları

Yalnızca 4 basit adımı takip ederek döşemenin alandaki sanal görüntüsünü deneyimlemek için yapmanız gerekenler:


  1. https://www.roomvo.com/my/dendrocomtr adresine gidin.

  2. Parkenin deneyimleneceği odanızın resmini çekerek sisteme yükleyin 

veya hazır sanal odalarımızdan birini seçin.

  1. Açılan pencerede masaüstü bilgisayar kullanıcı iseniz ekranın sol tarafında, mobil kullanıcı iseniz ekranın alt kısmındaki ürünlerimiz arasından beğendiğiniz renklerimiz arasından seçiminizi yapın.

  2. Renk seçiminin yanı sıra, lamine parkelerimizin ebatları arasından tercihlerinizi yapabilir, detaylı ürün bilgisine ulaşmak için ürüne ait web sayfamıza da geçiş yapabilirsiniz.


Parke döşeme sektöründe lider konumda olan Dendro, Türkiye’de önemli projelerin lamine parke döşeme tedariklerini sağlamıştır. Her zaman son teknolojiyi takip eden ve bunları en iyi şekilde bünyesine entegre eden şirketimiz, müşterilerine kaliteli ürün teminatı sağlamanın önemini bildiği kadar kaliteli deneyimleme fırsatı da sunmaya önem veriyor. Dendro’nun yenilikçi ürünleri ve parke döşemeler hakkında güncel bilgiler sunan blog kanalını ziyaret etmek için tıklayınız.


© 2023 DENDRO Parke Sanayi A.Ş.Tüm hakları saklıdır.
  Çek Yükle Dene