Bayi Giriş
Lamine Parkede 2022 Yılının En Çok Tercih Edilen Renkleri
26/12/2022

Ahşap parkeler, uzun yıllar modası geçmeyecek olan en doğal döşeme malzemesidir. Zemin döşeme sistemleri içerisinde en çok tercih edilen döşeme türü olan lamine parkelerin, 2023 yılında da popülerliğini koruyacağını söylemek mümkündür. Gelin hep birlikte, 2022 yılının en çok tercih edilen parke renklerine ve modellerine yakından bakalım.




Yeni yıla, 2023’e ilham olacak ürünlerimizin neler olduğunu inceleyerek giriyoruz.



Sıcak Renkli Lamine Parkeler

2022 yılında en çok tercih edilen parke renkleri arasında ilk sırada sıcak tonların hakim olduğu D11 renk koduna sahip ‘’Olympos’’ yer almaktadır. Yılın en çok tercih edilen rengi olan sıcak tonlu lamine parkeler, döşendiği odaya otantik bir atmosfer katar ve birçok evin dekorasyonunda tamamlayıcı özellik sunar. Daha çok dayanıklı parke türlerinin rengi olan sıcak tonlar, ahşabın doğal doku ve desenlerini sergileyen parke modellerindendir. 



Açık Tonlu Lamine Parkeler

2022 yılının en çok tercih edilen parke renklerinden bir diğeri ise açık tonların hakim olduğu lamine parkelerdir. DENDRO ürün skalamızdan D62 koda sahip ‘’Magnesia’’ ürünümüz ve D68 koda sahip ‘’Arykanda’’ ürünümüz en popüler açık tonlu ahşap parkelerimiz arasındadır. 


Bu tonlara sahip lamine parkeler, birçok farklı boyuttaki ve tarzdaki oda için oda için uygundur. Odayı olduğundan daha geniş, ferah ve aydınlık gösterdiği için 2023 yılında da popülerliğini koruyacağını söylemek yanlış olmayacaktır.



Koyu Tonlu Lamine Parkeler

Daha çok yatak odaları gibi dinlendirici ve sakin mekânlarda tercih edilen koyu tonlu lamine parkeler, 2022 yılında en çok tercih edilen tonlardan bir diğeridir. Koyu tonlu parkeler, bulunduğu ortama derinlik kattığı için son zamanlarda popüler olan parkelerdendir. Mutfak için de en uygun ürünlerden olan bu parkeler, özellikle açık renkli mobilya ve dolaplarla etkileyici bir kontrast yakalayacaktır. İç mekânı olduğundan daha zengin ve etkileyici bir atmosfere dönüştürecektir. DENDRO ürün skalamızdan D72 koda sahip ‘’Yesemek’’ ürünümüz ve doğal ürün serimizden Ceviz ürünlerimiz 2022 yılının en çok tercih edilen koyu renkli lamine parke ürünlerindendir. 


Chevron Desenli Parke Döşeme - Aspendos


En Popüler Parke Desenleri

Ahşap parkeler, farklı renk ve modellere sahip döşeme kaplama sistemleridir. Birçok farklı şekilde döşemenin yapılabildiği parkeler, döşeme deseni farklılığına bağlı olarak iç mekânın farklı atmosferlere bürünmesini sağlar. Geçtiğimiz yıllarda popüler olan balıksırtı deseni, iç mekâna doğal ve zengin bir görüntü kattığı için kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen parke deseni olmuştur. 


Herringbone Desenli Parke Döşeme - Yesemek


2022 yılında da en çok tercih edilen desenlerden bir diğeri de ‘’Chevron & Herringbone’’ veya diğer adı ile Macar parkeler olmuştur. Nostaljik ve daha hareketli modelleri denemeyi sevenler zikzak desenli parkeleri tercih etmiştir. 


Atelier Desenli Parke Döşeme - Aspendos


Atelier desen serisi, DENDRO’nun özel üretim desenlerini barındırdığı bir koleksiyondur. Asil bir ruhu temsil eden parke deseni, döşendiği mekâna toprak tonlarının sakinliğini getirmektedir. Atelier serisini tercih eden müşteriler kendilerini özel hissedecekler. 


Marküteri Özel Desen Parke Döşeme - Mila


Klasik parke modellerinden oldukça farklı olan ‘’Mila’’, marküteri parke koleksiyonumuzun en yeni modellerinden biridir. Geometrik desenlerin hakim olduğu marküteri parke desenimiz, modern mimari anlayışa sahip tasarımcı ve kullanıcılar için en uygun ve yenilikçi parke döşemesi olacaktır. 


Bu hafta lamine parkede lider bir firma olan DENDRO olarak, 2022 yılın en çok tercih edilen lamine parke renk ve modellerini inceledik. Parke döşemeler ve ahşap tasarımlara dair diğer içeriklerimize ulaşmak; ahşap döşemede sahip olduğumuz geniş ürün gamımızı incelemek için www.dendro.com.tr adresini ziyaret edebilir, üstün hizmet kalitemizden yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

© 2023 DENDRO Parke Sanayi A.Ş.Tüm hakları saklıdır.
  Çek Yükle Dene