Bayi Giriş
Dendro, Domotex 2023 Fuarındaydı!
16/01/2023

DENDRO, lamine parke sektörünün gelişmesinde öncü bir rol oynayan firma olarak sektörün ileri gelen yer döşemeleri firmalarını ağırlayan DOMOTEX 2023 Fuarındaydı. Son dönemlerde dünyada ve ülkemizde hızla yaygınlaşan parke ve zemin kaplama sektörü için önemli yeri olan DOMOTEX, 12-15 Ocak tarihleri arasında gerçekleşti. Üstün kaliteli parke ürünlerimiz ile yerimizi aldığımız fuarın detaylarını gelin hep birlikte yakından inceleyelim!


DOMOTEX 2023 Fuarı, yer döşemeleri alanında öncü bir etkinlik olarak kabul edilmektedir. Geçtiğimiz yıl salgın nedeniyle organize edilemeyen DOMOTEX, bu yıl 12-15 Ocak 2023 tarihleri arasında, Almanya’nın Hannover kentinde gerçekleşti. Bizler de DENDRO olarak geniş ürün gamımız; Plank, Chevron,Herringbone, Atelier ve Marküteri ürün gruplarımız ile Hall-22 Stand: C-63’te yerimizi aldık. 

iç mekan, yer içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Tasarımında her detayı ile özel olarak çalışılan standımız, fuar ziyaretçilerinin ilgisini oldukça çekmiştir. DOMOTEX 2023 için hazırlanan stant tasarımı, ödüllü Mimar Atıl BEÇİN tarafından oluşturuldu. Genel koleksiyonumuza ait ürünlerimizin sergilendiği modüllerimizin yanı sıra, marküteri ve atelier özel koleksiyonlarımıza ait ürünler; çelik bir helezon üzerinde, zemin kotundan helezonun üst kotuna kadar farklı noktalara ayna etkili yüzeyler ile bir kompozisyon ile kurgulandı. Standımıza gelen ziyaretçilerin etrafını adeta sarmalayan helezon, ürünleri inceleyenlere sıradan bir fuar standından daha çok, dikkat çekici bir deneyim alanı yaratma fırsatı sunmuştur. 

Fuar süresince firmamızın üretimini yaptığı çeşitli parke modelleri sergilenmiş ve ziyaretçiler tarafından yoğun bir ilgi ile incelenmiştir. Özellikle, firmamızın son yıllarda geliştirdiği çevre dostu ürünler ve yüksek kaliteli malzemelerle üretilen lamine parke ve marküteri parkeler ilgi odağı olmuştur. 

Fuar boyunca, ziyaretçilerle karşılıklı etkileşimde bulunarak onlara firmamız ve ürün gamımız hakkındaki bilgileri aktardık. Üstün kalite ve değerlerle üretilen, modern desen, renk ve dokulara sahip ürünlerimiz; ziyaretçilerimizin beğenisiyle oldukça olumlu geri dönüşler aldık. DOMOTEX 2023 ile sektördeki yerimizi kanıtlamanın, müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmenin ve yeni oluşturduğumuz koleksiyonlarımızı tanıtabilmenin memnuniyeti içerisindeyiz. 

yer içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu


Bu hafta lamine parkede lider bir firma olan DENDRO olarak, DOMOTEX 2023 fuarına ve yaşanan gelişmelere değindik. Parke döşemeler ve ahşap tasarımlara dair diğer içeriklerimize ulaşmak; ahşap döşemede sahip olduğumuz geniş ürün gamımızı incelemek için www.dendro.com.tr adresini ziyaret edebilir, üstün hizmet kalitemizden yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


© 2023 DENDRO Parke Sanayi A.Ş.Tüm hakları saklıdır.
  Çek Yükle Dene