Bayi Giriş
Meşe Döşeme Neden Eviniz için Mükemmel Bir Seçim?
12/12/2022

Parke döşemeler, iç mimari tasarımına yön veren en önemli yapı malzemelerinin başında gelir. Doğal malzemeler ile üretilen parkeler, zemin kaplaması için işlevsel birçok özelliğe sahip olmasının yanında ev dekorasyonunda istenilen etkiye sahip olabilmek için de değerlidir. Bu nedenle evinizde arzu ettiğiniz dekorasyonu oluşturabilmek için doğru parkeyi tercih etmeniz gerekir. Meşe döşemeler de tam da bu noktada; işlevsellik ve şık dekorasyonu bir arada sunmasıyla ön plana çıkmaktadır. Gelin hep birlikte meşe döşemeye ve neden eviniz için mükemmel bir tercih olduğuna yakından bakalım.



Evinize Doğal Güzellik Katar

Tamamen doğal malzeme ile üretilen lamine parkeler, zemin döşemesi için en sağlıklı tercihtir. Meşe döşemeler, ev dekorasyonuna doğal bir güzellik katar. Meşenin sahip olduğu etkileyici doku, evinizin doğal bir atmosfere sahip olmasını sağlayacaktır.



Doğal Yapısı ile Darbelere Karşı Dayanıklıdır

Meşe, doğal güzelliğinin yanında dış etkilere karşı sahip olduğu dayanıklılık ile de rakipleri arasından ön plana çıkmaktadır. Sert bir ağaçtır. Ağaç sertliğini ölçen ‘’Janka Sertlik Derecesi’’ne göre sertlik değeri 2.140 kN’dir. 


Meşe, çam gibi yumuşak dokulu ağaçlara göre kullanım ömrü daha uzun olan bir ağaçtır. Dış etkilere karşı oldukça dayanıklı olan meşe, herhangi bir darbe karşısında ilk günkü kondisyonunu uzun süre muhafaza eder. Parke üretim aşamalarından biri olan ağaç kurutma işleminden sonra, meşe diğer ahşap türleri kadar şekil değişikliğine uğramaz. Bu özellik, meşeyi zemin gibi dış etkilere karşı oldukça açık olan alanlarda kullanılabilecek en uygun parke döşemesi haline getirmektedir.


Ayrıca, meşe güneşin zararlı etkilere sebep olan UV ışınına karşı da dayanıklıdır. Gerekli tedbir ve özen gösterildiğinde, meşe parkelerin kullanımı süresince doğal görüntüsü değişmez ve etkileyici dokusu uzun süre ilk günkü halini korur.



Geniş Renk Skalasına Sahiptir

Her kişi evinde doğal ahşap rengini kullanmayı tercih etmeyebilir. Zemin döşemesinde doğallık ve farklı renkleri bir arada kullanmak isteyen kişiler için en uygun tercih; meşe parkeler olacaktır. Meşe, doğal dokusu nedeniyle boyanabilir bir ağaç türüdür. Yağlamaya ve boyamaya uygun olan meşe ile birçok farklı renkte döşeme oluşturulabilir.



Evinizi Lüks Bir Atmosfere Dönüştürür

Meşenin sahip olduğu; doğal renk, doku ve kalite, evinizin lüks ve ihtişamlı görünmesine yardımcı olacaktır. Kaliteli parkede lider marka olan DENDRO, sahip olduğu sayısız modeldeki ürünüyle evlerinizi güzelleştirmeye devam ediyor! 



Bu hafta, meşe döşemenin eviniz için neden en doğru tercih olacağını açıkladık. Parke döşemeler ve ahşap tasarımlara dair diğer içeriklerimize ulaşmak; ahşap döşemede sahip olduğumuz geniş ürün gamımızı incelemek için www.dendro.com.tr adresini ziyaret edebilir, üstün hizmet kalitemizden yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

© 2023 DENDRO Parke Sanayi A.Ş.Tüm hakları saklıdır.
  Çek Yükle Dene